Cum Câștig

Cum câștig

Dacă ai peste 16 ani, ai o pasiune pentru frumusețe și nu ai mai fost până acum Reprezentant Avon, urmărește sfaturile de mai jos și poți câștiga!

Ai 47 de zile la dispoziție să termini cele 25 de probe!

Poți să le parcurgi în orice ordine dorești, însă nu pierde timpul! Unele probe sunt mai complexe și necesită efort suplimentar. În plus, nu toate probele sunt disponibile din prima zi. Pe unele le vei debloca pe parcurs, iar pe altele ți le vom dezvălui la momentul potrivit!

Sunt 23 de premii în joc!

Și ai multiple șanse să câștigi unul dintre ele. Asigură-te că la finalul competiției ai acumulat cele mai multe puncte și te afli pe primul loc în clasamentul general, pentru a fi eligibil pentru marele premiu.

Dacă la finalul concursului se află mai mulți concurenți pe prima poziție cu același punctaj, câștigătorii se vor desemna printr-o probă de baraj, comunicată ulterior de organizator.

Beauty, Social, Business

Dacă nu țintești la premiul cel mare, dar îți fac cu ochiul premiile pe categorii, adoptă o strategie pe una dintre direcțiile Beauty, Social sau Business, în funcție de domeniul care ți se potrivește. E ușor să identifici ce probe oferă punctaj mai mare pentru fiecare categorie! Urmărește culorile: Roz = Beauty, Turcoaz = Social, Albastru = Business.

2 probe au premii dedicate!

Oferim 3 kit-uri de răsfăț pentru cele mai votate 3 galerii din proba 15 (Slumber Party) și 10 seturi de Make-up pentru machiajele pe care Roxana Minea, Make-up Artist Avon. le va alege din cele înscrise pentru proba 13 (Machiaj).

Prietenii tăi pot face diferența!

Primești câte 25 de puncte pentru fiecare prieten care intră în joc, folosind codul tău. Intră în profilul tău, apasă butonul “Invită prieteni” și oferă-le codul de invitație tuturor. Vei căpăta punctajul maxim disponibil pentru această opțiune când vei atinge limita de 20 de prieteni.

Tips & Tricks

1. Documentează-te bine înainte să trimiți un răspuns. Ai o singură șansă să iei punctele.

2. Nu uita să dai SHARE la finalul fiecărei probe pentru a câștiga încă 10 puncte.

3. Petrece mai mult timp la probele creative, pentru a te asigura că vor trece de moderare.

4. Unele probe folosesc Whatsapp, așa că asigură-te că ai completat corect numărul de telefon.

5. Nu uita de probele bonus!

6. Grăbește-te pentru a avea timp să faci toate probele!

Citește regulamentul